0533-13958

pomonadalen@telia.com

Vårt

Sortiment
Sortiment

Blommande växter

Vi har alltid välfyllt av både blommande och gröna växter – oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Sortiment

Snitt & arrangemang

Vad passar inte bättre än att ge bort en praktfull bukett eller blomsterarrangemang till någon du håller kär? Vi har både kunskap och blommor till alla tillfällen. Vi levererar även till bröllop, dop och begravning. Slå oss en signal, eller kom in till butiken så hjälper vi dig.

Sortiment

Krukor och heminredning

Utöver vårt fantastiska sortiment av växter har vi även annat att pynta ditt hem med. Krukor i bland annat porslin, terracotta, plast och zink. Du hittar även inredningsdetaljer, så som stearinljus, servetter, figurer, ljushållare – och ibland en och annan fågel i olika material.

Sortiment

Odla själv

Tycker du begreppet odling känns svårt och omständigt? Du kan vara lugn. Vi hjälper dig gärna igång, oavsett om du ska odla hemma på balkongen, i trädgården eller på kolonilotten. Vi har allt du behöver för att komma igång och lyckas med din odling; jord, gödning, krukor, fröer, redskap och mycket mer.

Sortiment

Frukt- och prydnadsträd

Prydnadsträd för att de är fina att se på, eller fruktträd för nyttan? Vi har både och! Låt oss tipsa om den otroligt populära och vackra japanska körsbärsträdet ”Prunus Accolade”, den som pryder kungsträdgården varje vår. Söker du ett fruktigare alternativ; varför inte ett familjeäppelträd som ger dig möjligheten att skörda olika sorters äpplen – på samma träd?

Sortiment

Bär- och prydnadsbuskar

Buskar går att använda till det mesta, oavsett om du är ute efter att ha något vackert att kolla på eller att skörda bär från. 2020 märkte vi av en stor trend av att odla blåbärstry, en buske med en variant av blåbär som ger större bär men innehåller precis lika många nyttigheter som vanliga blåbär.

Sortiment

Perenner

Perenner är alltid en mycket uppskattad växt i trädgården. Den kräver ofta minimalt med arbete, och kommer år efter år igen och pryder din trädgård. Även här har vi ett stort utbud. Fråga oss gärna om hjälp med att designa din trädgård, så att olika perenner blommar vid olika tidpunkter. På så sätt får du en kontinuerlig blomming – hela säsongen.